Seint på kvelden

Har ikke lyst til å legge meg helt enda, så tenkte jeg kunne skrive litt igjen da. Idag har jeg ikke gjort mye egentlig, ihvertfall ikke utenfor leiligheten. Var å trena, og kjøpte 2 bøker på skolen. Rottmann og repetisjonshefte. Det trengs. Etter det gikk jeg hjem, og da var jeg ikke ute mer, ikke en eneste gang. Huff..

Vi skulle lese diskret da, ble ikke så mye diskret men... Var koselig uansett, pratet om mye tull. Liker det bedre enn å lese egentlig. Får ikke så god samvittighet da. Litt synd egentlig, skulle jo vært slik at man fikk god samvittighet når man hadde det gøy med venner... Verden er rar.

Nå er det bare 2 dager til eksamen, har funnet ut at jeg egentlig ikke bryr meg så mye. Jo mer jeg tenker over det jo mindre bryr jeg meg. Hvor mye kommer disse 4 eksamenene til å bety for meg om 30 år? Og når jeg er død? Ikke mye.
Men jeg skal nok stå da. Har litt lyst på B i matte 1 også. Det hadde vært digg. Håper jeg står i IT også, drittfag.

Fikk noen til å ta over den gamle hybelen min også, stakkars fyr. Han var rar. Svensk og rar.

Om akkurat 10 dager har jeg vært hjemme i nesten 12 timer. Tror det kommer til å bli bra, slappe av litt. Ikke tenke på modulo, integraler, metoder og Aristoteles. Høres herlig ut for meg. Men jeg tror jeg kommer til å savne Trondheim ganske fort. Kommer nok til å ringe ganske mange på julaften, bare for å høre hvordan det går, og ønske dem en god jul. Er jo alltid koselig å få en julehilsen, syns jeg ihvertfall.

Så Prison Break ista også, hadde glemt hvor bra det var. Skikkelig spennende slutt! Måtte laste ned alle episodene i sesong 2, jeg har jo ikke sett noen av dem. Digg å ha TV igjen! Veldig digg.

Da var jeg tom for tanker idag. Nå kom Holly Dolly - The Dolly Song på shuffle også, hehe, spesielle folk som har laget den sangen. Morsom er den ihvertfall :)

Natta :)

Kommentarer:
Postet av: thea

Disse eksamnene kommer nok ikke til å bety så mye om 30 år, nei. Ting kommer uansett til å ordne seg for deg :] Det er jeg bombesikker på! Sov godt og lykke til på lørdag :] vi klarer oss nok! klem.

07.12.2006 @ 23:28
URL: http://eplepai.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3038289