Hva jeg liker

Tenkte jeg skulle skrive en liste over hva jeg liker, og noen ting jeg ikke liker, det er alltid gøy, gidder ikke skrive absolutt alt da, men noe, da slipper jeg å lese ex phil enda noen minutter =)

Hva jeg liker:
God mat, slappe av på sofaen (nå har jeg sofa!), oppvaskmaskin, liker å ikke ha eksamen, høre på musikk jeg liker, spille tekken med meddern, trene, klare noe jeg ikke klarte før, nerderus!, være passe full, sove lenge, ha penger (helst veldig mye), reise på tur til kule steder, spille fotball med venner på den lille banen på Tenvik, bade etter fotballen på Tenvik, ta seg en snus etter bading og fotball (faen dritt å ha slutta! :P), fotball VM på TV, se en bra film, se en bra film som jeg har sett før en gang til med noen som ikke har sett den og som også syntes den er veldig bra. (lager et avsnitt her så det ser litt mindre rotete ut)


Flere ting jeg liker:
Klare å lage meg en sunn og god middag (skjer ikke ofte her oppe). JUL! Juleprogrammer, julemat, juletre... osv, presanger :), kule biler, sitte på i kule biler, kjøre fort, Trondheim, sjokolademelk, Sverige, gode lukter, 
kjøpe kule klær, jogge en tur, være ferdig med militæret, være best i noe,
legge seg i nyvaska sengetøy, lese en kul bok på senga, 
få favorittsangen din på shuffle når det kunne kommet 1000 andre sanger,
skrive blogg for å slippe å lese ex phil, gratis alkohol, søte dyr, at Chelsea ikke leder PL, 
få mat av tine fra cafèen hun jobber i, 
tanken på at det er 2 uker til jeg skal ha juleferie :)

Det var det, droppa å skrive liste over hva jeg ikke liker, da blir innlegget for langt :) Kan heller ta det en annen gang.

Kommentarer:
Postet av:

Gratulerer med blogg!! ...Her var det mange spennende ting p lista:) .likte spesielt den der med favorittsangen.. Good luck med lesing og forhpentligvis nrderuuus:)

05.12.2006 @ 15:13
Postet av: marianne

ja, er det ikke fint f yndlingssangen p nr det str p shuffle?! det KAN skje ;)

05.12.2006 @ 19:11

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3000882